Parkeren

Beachclub Breez, een strandlocatie aan de linkerzijde van slag Beukel te ‘s-Gravenzande. Wij zijn, met onze ligging in het hart van het Westland, perfect bereikbaar vanuit verschillende uitvalswegen uit Rotterdam, Den Haag en andere grote steden in de Randstad.

Tarieven

Ruime parkeergelegenheid in de nabijheid van Beachclub Breez. Dit parkeerterrein hanteert de volgende tarieven:

 

Parkeertarieven: Eerste 2 uur Daarna per half uur Maximaal per dag Tussen 19.00 en 8.00
1 januari t/m 31 mei Gratis Gratis Gratis Gratis
1 juni t/m 31 augustus Gratis € 1,25 € 8,00 Gratis
1 september t/m 30 september Gratis € 0,50 € 4,00 Gratis
1 oktober t/m 31 december Gratis Gratis Gratis Gratis

 

Tevens zijn er meerdere mindervalide parkeerplaatsen op 50m van het strand

Route voor automobilisten

VANAF RICHTING ROTTERDAM:

Volg op de A20 de borden Hoek van Holland. Bij het kruispunt Westerlee linksaf de N467 richting ’s-Gravenzande volgen (Galgeweg). Bij de rotonde rechtdoor. Op de Naaldwijkseweg bij de rotonde rechtdoor en vervolgens de eerste linksaf (Beukenlaan). Sla bij de 2e rechtsaf, de Zanddijk op. Rijd nu rechtdoor de Strandweg op. Als u rechtdoor de Strandweg op rijdt kunt u aan het einde parkeren. Je vindt Beachclub Breez links op het strand.

 

VANAF RICHTING DEN HAAG:

Rijd via de Monsterseweg richting Monster. Ga rechtdoor de Haagweg op. Sla bij de verkeerslichten linksaf de Molenweg in. Ga vervolgens bij de verkeerslichten rechtsaf, de N211 op. Ga rechtdoor de Monsterseweg in ’s-Gravenzande op. Bij de rotonde rechtsaf, de Zeestraat in. De eerste straat aan je rechterhand is de Strandweg. Als je rechtdoor de Strandweg op rijdt, kunt u aan het einde parkeren. Je vindt Beachclub Breez links op het strand.