Het strand

‘s-Gravenzande heeft een breed 3 kilometer lang zand strand met 3 strandopgangen: Arendsduin, Beukel en Vlugtenburg. Slag Arendsduin is de meest noordelijke en ligt tegen de plaats Monster aan. Slag Beukel is de grootste strandopgang van ‘s-Gravenzande, en slag Vlugtenburg is de meest zuidelijke tegen Hoek van Holland aan. In 2009 werd het strand van gemeente Westland uitgeroepen tot ‘Schoonste Strand van Nederland’.

Honden strand

Jij en je trouwe viervoeter zijn van harte welkom bij Beachclub Breez. De hond graag wel aangelijnd houden. Drinkbakken voor de hond vindt je buiten op het terras.

 

In de periode van 15 mei tot 15 september is het toegestaan met honden (aangelijnd of niet aangelijnd) het strand te bezoeken ten zuiden van strandopgang Strandweg tot strandopgang Beukel.

Slag Beukel

Beachclub Breez is gelegen aan de linkerzijde van slag Beukel te ‘s-Gravenzande, een leuk en gemoedelijk slag waar zowel gezinnen als vriendengroepen zich thuis voelen tijdens mooie zomerdagen. Bovendien trekt dit slag veel bezoekers dankzij de vele mogelijkheden voor recreatie, zoals (water)sport, wandelen en vissen.

Schoonste strand

In 2011 werd door de onafhankelijke organisatie Nederland Schoon bekend gemaakt dat de vijf stranden van Westland opnieuw zijn beoordeeld als zeer schoon. Net als in 2018 en 2019 kregen de Westlandse stranden vier sterren, de hoogste kwalificatie.