Strandactiviteiten
voor jong en oud

Blokarten

Blokarten is voor iedereen toegankelijk. Jong, oud, dik, dun, sportief, a-sportief, dit is allemaal geen probleem. U en uw gasten zullen het blokarten binnen ongeveer 10 minuten onder de knie hebben. Ervaar de snelheid en de kracht van de wind in uw zeil en rijd over de stranden van Ter Heijde, ’s-Gravenzande of Vlugtenburg met uw blokart. Blokarten is een belevenis waar nog lang over gesproken zal worden.

Powerkiten

Meegenomen worden door krachtige tweelijns powerkites is een fantastische belevenis! Powerkiten, oftewel vliegeren met grote krachtige vliegers, is een spectaculaire activiteit voor jong en oud en is zowel individueel als in groepsverband aan te leren. U leert door de inzet van onze ervaren instructeurs de krachtige kites in bedwang te houden en te besturen. Afhankelijk van de kracht van de wind zullen wij de grootte van de powerkites aanpassen om een optimale windbeleving te realiseren.

Strandgolfen

Voor iedereen is er een mogelijkheid om op het strand, rond de duinen en aan zee te golfen. Deze unieke activiteit zult u nog lang bij blijven. Met behulp van onze deskundige instructeurs leert u de beginselen van het golfen, zult u in een uur kunnen afslaan op een echte driving range en binnen de kortste keren slaat u al een swing!

Bubblesoccer

Sportief, actief en hilarisch. Dat is Bubble Soccer, de aanstormende trend op het gebied van sport en spel. Én de ideale bezigheid tijdens bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en andere groepsuitjes. Bubble Soccer is een leuke strandactiviteit en een bijzonder potje voetbal. De deelnemers rennen het strand over in een enorme luchtballon en moeten, net als bij het alom bekende voetbal, proberen te scoren.

Boogschieten

Boogschieten of handboogschieten zijn twee benamingen voor deze uitdagende outdoor workshop. Een workshop boogschieten is een perfecte activiteit als onderbreking van de vergadering, als onderdeel van een bedrijfsuitje of als activiteit op zich. Eerst worden er een aantal oefenpijlen geschoten. Onder leiding van een professionele instructeur wordt er aan de techniek en schiethouding gewerkt.

Beachvolleybal

Beleef samen het gezellige beachvolleybaltoernooi! Speel mét collega’s tégen collega’s in een onderling spannende strijd. Als je eenmaal begint word je hoe langer je bezig bent, hoe fanatieker! Na diverse speelrondes volgt de halve finale en uiteindelijk de zinderende finale!