fbpx

Activiteiten

teambuilding-raft
djembe-beachclub-breez
bedrijfsuitje

Sensationele activiteiten beleef je bij Breez

Bij Beachclub Breez kunt u niet alleen terecht voor eten, drinken en feestelijke gelegenheden. Ook voor de leukste en meest sensationele strandactiviteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Zo bieden wij, in samenwerking met Wato Events, een breed aanbod aan strandwater– als binnenactiviteiten. Leuk voor kleine en grote groepen van 2 tot 500 personen. Én de ideale aanvulling op uw bedrijfs- of groepsuitje. Meer informatie…

Horeca arrangementen

Naast activiteiten kunt u kiezen voor uiteenlopende horeca arrangementen. Zowel voor de lunch als barbecue of diner bieden wij verschillende opties. En sluit u de dag graag af met een dansje? Dan zetten we bovendien een feestavond op touw.

Neem voor meer informatie over onze arrangementen contact op via ons offerteformulier.

Voorbeeldprogramma groepsuitje

12:30 uur – Ontvangst bij Beachclub Breez
13:00 uur – Start lunch
14:00 uur – Start activiteiten ronde 1 (bv: blokarten, raften of strandgolfen)
15:00 uur – Einde activiteiten ronde 1 – pauze met koffie, thee, fris en diverse muffins
15:30 uur – Start activiteiten ronde 2 (bv: powerkiten, kajakken of djembé)
16:30 uur – Einde activiteiten ronde 2
17:00 uur – Borrelen en start barbecue/diner/warm- koudbuffet

NB: Beachclub Breez en Wato Events bieden handige faciliteiten, zoals kleedruimtes, warme douches, speciaal voor iedereen die activiteiten bij ons komt beleven.

vebon

VeBON gecertificeerd

Wato Events is lid van de VeBON (Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland) en is TUV gecertificeerd. Dit houdt in dat wij als buitensportbedrijf aan bepaalde normen en richtlijnen moeten voldoen op gebied van veiligheid en milieu. De bedrijven die hier aan voldoen herken je aan het TUV-logo. Tevens zijn wij gebonden aan de algemene voorwaarden zoals die door de VeBON zijn opgesteld.

"Everything is better at the beach!"