Over ons

Beachclub Breez is een strandtent en evenementlocatie in één. In combinatie met WATO Events verzorgt Breez tussen maart en oktober uiteenlopende bedrijfsuitjes en andere groepsevenementen met strandactiviteiten en horeca. Daarnaast zijn we de ideale locatie voor feesten en partijen. Ook ontvangen we badgasten voor onder meer lunch, diner, een kop koffie of een borrel. Bij Beachclub Breez is iedereen dus welkom.

Onze missie

Beachclub Breez wil graag iedereen goed van dienst zijn. We willen onze gasten een prettige omgeving bieden waarin een goede service en prijs-kwaliteit verhouding centraal staan. Maar er is meer. Omdat wij naast strandtent ook evenementlocatie zijn én een breed scala aan leuke, originele strandactiviteiten aanbieden, zijn wij tevens een geschikte locatie voor allerlei gelegenheden met grote en kleine groepen. Onze belangrijke missie bij het bieden van service aan onze uiteenlopende gasten is dat iedereen uiteindelijk met een glimlach de strandtent verlaat.

Uiteenlopende activiteiten

Bij Beachclub Breez kun je terecht voor uiteenlopende activiteiten. Zowel strand– water– als binnenactiviteiten. Door ons met zorg samengestelde assortiment bestaat uit activiteiten voor iedereen, zodat ook werkelijk iedereen bij ons terecht kan.
Onze activiteiten worden verzorgd vanuit evenementenbureau Wato Events. Onder deze naam verzorgen we bedrijfsuitjes op verschillende locaties aan het Westlandse strand. Zo opereert Wato Events al een aantal jaar.
In de strandtent van Beachclub Breez bieden we handige faciliteiten, zoals kleedruimtes, warme douches, speciaal voor iedereen die activiteiten bij ons komt doen.

Impressie

Slag Beukel te ‘s-gravenzande

Beachclub Breez is gelegen aan de linkerzijde van slag Beukel te ‘s-Gravenzande, een leuk en gemoedelijk slag waar zowel gezinnen als vriendengroepen zich thuis voelen tijdens mooie zomerdagen. Bovendien trekt dit slag veel bezoekers dankzij de vele mogelijkheden voor recreatie, zoals (water)sport, wandelen en vissen. Achter het duin is veel parkeergelegenheid waar je tijdens de zomermaanden, tegen een kleine vergoeding, altijd wel een plekje kan vinden.